Welkom bij Landelijke Gilde Schriek

Nieuw jaarke zoete

 Wat mogen we u allen wensen voor het nieuwe jaar?

Een goede gezondheid? succes in je carrière? Een goed rapport? Een nieuw lief ?... We gunnen het allemaal voor jou en je gezinsleden.

Welkom aan de nieuwe leden die zich aansloten bij onze gilde, welkom in de groep. We kijken er naar uit om iedereen te ontmoeten in ons dorp

Nu de winter goed op gang is gekomen zijn onze activiteiten aangepast aan de lange winteravonden. Kom zeker ook een frisse neus halen tijdens de witloofwandeling of de culturele kroegentocht die er zitten aan te komen.

 

Tot weldra in Schriek.

 

 

Nieuws

-  

In de Kijker

Tuttenboom Als Landelijke Gilde van Schriek willen w ...

 

-

 

Tuttenboom

Als Landelijke Gilde van Schriek willen we continu blijven investeren in de samenleving van Schriek. We willen zowel onze Schriekenaars, maar ook de nieuwe inwoners zich thuis laten voelen in Schriek, en iets wat ons allen met ons dorp verbind zijn onze kinderen. Zij groeien op in het dorp, gaan naar de lokale school en zij zijn misschien zelfs lid bij de KLJ. Deze kinderen willen we nu net zich ontzettend thuis laten voelen en daarom willen we hen een handje helpen op een belangrijk  moment in hun leven. Het loslaten van de tut is iets symbolisch en we willen dit nog specialer maken door voor hen een boom te voorzien waar zij hun tutje in kwijt kunnen en zo voor altijd verbonden zijn met de Schriekse bodem.

Ondertussen is de eerste tut gespot in onze tuttenboom aan de kerk

Een blijvende herinnering voor de peuter die de moed vond om zijn tut voorgoed vaarwel te zeggen.

Als tegenprestatie kreeg hij een verassing toegestuurd van onze Gilde.

Andere tutten zijn welkom!