Welkom bij Landelijke Gilde Schriek

Herfst

 

Nu bijna iedereen van ons is gevaccineerd en de laatste versoepelingen van de overheid een feit zijn maken we ons op voor een normaal najaar.

Zoals je kan zien is er voor ieder wat wils voorzien in ons activiteiten programma. Sommige activiteiten vergen nog wat extra voorzieningen maar dat zal zeker in orde komen. We kijken er naar uit om iedereen terug te zien in ons dorp!

Geniet ondertussen van de na-zomertjes want tijdens de vakantie was het weer niet veel soeps, de herfst beloofd alleszins goed te worden. Trek er eens op uit in de natuur om de prachtige herfstkleuren te bewonderen.

Tot weldra in Schriek

 

Nieuws

Kaas & Wijnavond gaat niet door! Door de verstre ...

In de Kijker

Tuttenboom Als Landelijke Gilde van Schriek willen w ...

 

Kaas & Wijnavond gaat niet door!

Door de verstrengde coronamaatregelen gaat onze kaas en wijnavond niet door

zij die reeds hadden betaald zullen zo snel mogelijk terug betaald worden

Op naar volgend jaar ?

Tuttenboom

Als Landelijke Gilde van Schriek willen we continu blijven investeren in de samenleving van Schriek. We willen zowel onze Schriekenaars, maar ook de nieuwe inwoners zich thuis laten voelen in Schriek, en iets wat ons allen met ons dorp verbind zijn onze kinderen. Zij groeien op in het dorp, gaan naar de lokale school en zij zijn misschien zelfs lid bij de KLJ. Deze kinderen willen we nu net zich ontzettend thuis laten voelen en daarom willen we hen een handje helpen op een belangrijk  moment in hun leven. Het loslaten van de tut is iets symbolisch en we willen dit nog specialer maken door voor hen een boom te voorzien waar zij hun tutje in kwijt kunnen en zo voor altijd verbonden zijn met de Schriekse bodem.

Ondertussen is de eerste tut gespot in onze tuttenboom aan de kerk

Een blijvende herinnering voor de peuter die de moed vond om zijn tut voorgoed vaarwel te zeggen.

Als tegenprestatie kreeg hij een verassing toegestuurd van onze Gilde.

Andere tutten zijn welkom!