Welkom bij Landelijke Gilde Schriek

Nieuwjaarke Zoete

Het eerste decennium van 2000 is achter de rug, op naar het tweede.

We wensen u en uw familieleden een goede gezondheid, veel geluk in dit prille jaar!

We heetten de talrijke nieuwe leden welkom in onze Gilde, welkom in de groep, hopelijk zullen jullie er zich snel thuis voelen.

Deze winter staat er weer heel wat te beleven in onze gilde, voor jong en minder jong zoals je verder in dit Gildeleven kan lezen.

Deze week kregen we het droeve nieuws dat onze pastoor en proost Alouis Vanlommel overleden is. Hij was een prachtige voorganger op al onze kerkelijke activiteiten maar hij was vooral een prachtige mens. We zullen hem missen!

Tot weldra in Schriek.

 

Nieuws

We kregen het droeve nieuws dat onze pastoor en proost A ...

In de Kijker

3 koningen zingen zondag 5 januari Ga je mee Driekon ...

 

We kregen het droeve nieuws dat onze pastoor en proost Alouis Vanlommel overleden is. Hij was een prachtige voorganger op al onze kerkelijke activiteiten maar hij was vooral een prachtige mens. We zullen hem missen!

 

3 koningen zingen zondag 5 januari

Ga je mee Driekoningen zingen?  Of verwelkom onze koningen aan je voordeur. 

We verdelen de Schriekse kalender met alle activiteiten van de verenigingen.
We spreken af om 9:30u in de parochiezaal zodat we om 10u kunnen starten (de pannenkoeken zullen zeker niet ontbreken). Iedereen is welkom! Enige voorwaarde: je moet er "koninklijk" uitzien.
Of blijf gewoon thuis en verwelkom onze koningen aan je voordeur in de loop van de dag. Ze zingen met plezier een mooi liedje terwijl ze jou de Schriekse kalender overhandigen!

De opbrengst is voor de renovatie van de parochiezaal.