Welkom bij Landelijke Gilde Schriek

Herfst
 
Na een lange periode met corona beperkingen starten we voorzichtig terug op met onze activiteiten in het dorp. Zoals je verder kan lezen hebben we een aantal activiteiten op poten kunnen zetten die veilig kunnen verlopen. Want we vinden het onze taak om niet bij de pakken te blijven zitten  en de mensen terug samen te brengen op een corona veilige manier.
 
Er zullen daarvoor wel extra inspanningen gevraagd worden aan iedereen. Zo zal je steeds op voorhand moeten inschrijven en de richtlijnen ter plaatse strikt moeten volgen.  Inschrijven doe je met je eigen bubbel, wij plaatsen dan ook de tafels per inschrijving en zetten geen extra personen bij u aan tafel. Telkens is er ook een corona contactpersoon  bij wie  kan je ten allen tijden terecht kan met vragen vooraf over de voorziene maatregelen, tijdens de avond zelf met eventuele opmerkingen en achteraf indien u positief test en we de lijst van de deelnemers van die avond moeten doorgeven aan de contact tracking.
 
Tot weldra in Schriek

Nieuws

Kaarttornooi: Daar de corona richtlijnen eerder nog ...

In de Kijker

Tuttenboom Als Landelijke Gilde van Schriek willen w ...

 

Kaarttornooi:

Daar de corona richtlijnen eerder nog verstrengen dan te versoepelen zijn we genoodzaakt om ons kaarttornooi nog niet van start te laten gaan.

Ook de prijsuitreiking van vorig seizoen kan nog niet doorgaan, we denken er aan om deze samen met deze van dit seizoen te laten plaatsvinden.

Nog even geduld dus...

Tuttenboom

Als Landelijke Gilde van Schriek willen we continu blijven investeren in de samenleving van Schriek. We willen zowel onze Schriekenaars, maar ook de nieuwe inwoners zich thuis laten voelen in Schriek, en iets wat ons allen met ons dorp verbind zijn onze kinderen. Zij groeien op in het dorp, gaan naar de lokale school en zij zijn misschien zelfs lid bij de KLJ. Deze kinderen willen we nu net zich ontzettend thuis laten voelen en daarom willen we hen een handje helpen op een belangrijk  moment in hun leven. Het loslaten van de tut is iets symbolisch en we willen dit nog specialer maken door voor hen een boom te voorzien waar zij hun tutje in kwijt kunnen en zo voor altijd verbonden zijn met de Schriekse bodem.

Deze zomer zal de boom en bijbehorende infostand worden ingehuldigd.

Meer info later.